'; Alltid en god unnskyldning | cHverdagen
37 år gammel tobarnsfar. Jobber til daglig i et eventbyrå som heter GruppeSpesialisten. Sitter i styret i Glommafestivalen og er tidligere utøvende musiker.
Min utfordring
Alternativ til bil. Minst to dager i uka skal jeg sykle til kontoret.

At det skulle være så mange “gode” unnskyldninger til å velge bilen hadde jeg ikke trodd. “Sykle til jobb, null stress”, tenkte jeg. Allikevel har jeg til tider sviktet. Oppussingsarbeid i hjemmet samt klargjøring av båt har ført til konstant tidspress. I tillegg har jo ikke værgudene spilt helt på lag. Selvom det “kun” er 7 kilometer hjemmenifra til jobb, er det vanskelig å sykle de 7 kilometerne med 50 kilo flislim og 4 meters lister på ryggen. Når man er i båten som ligger 3 kilometer hjemmenifra er det også vanskelig å “svippe” hjemom når man har glemt skjøteledningen eller pussepapiret. På en måte skuffer jeg meg selv her, men samtidig slår jeg fast det jeg har hatt et intrykk av fra tidligere: Gammel vane vond å vende og luksusen med en bil tilgjengelig til enhver tid er vanskelig å legge ifra seg. Allikevel er dette prosjektet med å sette tankene i gang. I fjor hadde familien en av våre hygligste ferieopplevelser når vi syklet til Koster (godt hjulpet av kosterfergen selvsagt) I løpet av juni har jeg lyst til å ta med ungene på å sykle glommastien rundt. I tillegg ligger sykkelen lenger fremme i “frontal-lappen” nå enn tidligere. I tillegg er det jo litt igjen av “challengen”. Ha en strålende dag og gratulerer til alle de som faktisk har klart målet sitt så langt. Stå på!!