'; Blir så glad ? | cHverdagen
Jeg er en dame på 41 år som bor på Gressvik. Jeg er lærer og jobber på Cicignon skole. Jeg liker godt å trene og jobber litt på Pluss treningssenter. Ellers liker jeg å være på fjellet, være sammen med familie/ venner og å strikke.
Min utfordring
Jeg skal komme meg på jobb uten å bruke bilen min minst tre ganger i uken

Hvis jeg først går inn for noe er det ofte med et stort engasjement. Det kan til tider bli litt slitsomt for de som er rundt meg? Men: samtidig gir det resultater. Jeg har jo fortalt alle om dette prosjektet. I dag kom en kollega bort til meg og fortalte at hun hadde syklet alle dagene denne uka. En elev som tidligere har blitt kjørt, kom og viftet med sykkelnøkkelen sin. I tillegg fortalte en av de som går på spinning hos meg at han hadde syklet til jobb hele uka? det nytter altså. Vet at det er veldig mange som har vært flinke veldig lenge, men det er aldri for seint å starte?? hurra