'; Flate dekk og motvind? | cHverdagen
Jeg er en dame på 41 år som bor på Gressvik. Jeg er lærer og jobber på Cicignon skole. Jeg liker godt å trene og jobber litt på Pluss treningssenter. Ellers liker jeg å være på fjellet, være sammen med familie/ venner og å strikke.
Min utfordring
Jeg skal komme meg på jobb uten å bruke bilen min minst tre ganger i uken

I dag har det vært en ordentlig blåmandag. Jeg startet optimistisk med ny sykkel, men allerede i første bakke gikk det sakte. Veien til byen var helt forferderlig. Det måtte bli ferge i dag. Mens jeg sto på ferga, utslitt og svett, så jeg ned på dekka? De virket litt flate. I byen gikk jeg innom en sportsbutikk som hjalp meg med å fylle på luft. Ting ble brått mye enklere. Jeg så lyst på hjemveien, men da jeg gikk ut fra jobb ble jeg møtt med en iskald nordavind. Motvind hele veien… ja ja, i morgen skal jeg bruke bilen, men stiller med friskt mot på onsdag igjen??