'; Ikke imponert over egen innsats!! | cHverdagen
Jeg er 53 år, fra Sarpsborg, og jobber til daglig som Kommersiell leder i Sarpsborg 08. Mye av tiden tilbringes på kontor, og i bil, så håper å komme litt mer i aktivitet med denne utfordringen.
Min utfordring
Velge alternativ reising 3 dager i uken tenker jeg vil være en god start.

Hei. 

Da var prosjektet C hverdagen over, og jeg kan vel for min egen del si til meg selv: Dette fikk du ikke til Tommy!!! 

Og det av mange forskjellige årsaker. 

Det å endre sine vaner ble i denne omgang, og i denne perioden, veldig vanskelig for meg. (ingen unnskyldninger)

 

Men når det er sagt, så har prosjektet ihvertfall fått meg til å tenke over at det faktisk finnes andre alternativer, og blitt bevisst på at mulighetene er mange. Jeg håper jeg fremover, kan innimellom ta med meg det, og reise litt alternativt. Masse kudos til alle dere andre, som har vært superflinke. Veldig bra jobba:-)))